Zeewolf-chorizo spies
het recept
Zeewolf is een heerlijke vis die je op veel manieren kunt bereiden. Ook boven de barbecue grill kan zeewolf prima bereid worden. Niet te lang roosteren, dan wordt de vis namelijk droog en dat is zonde van de heerlijke stevige zeewolf.
600 gram zeewolf
1 chorizo-worst
peper en zout 1 el salie
olijfolie houten spiezen
Snijd de zeewolf in vierkante blokjes. Ga verder met de chorizo door deze in dunne plakjes te snijden. Rijg nu om en om de vis en de chorizo aan een spies. Zodra de vis op is de spiezen op een bord leggen en bestrooien met de salie. Voeg naar smaak zout en wat peper toe en sprenkel wat olijfolie over de vis-spiesjes.
Rooster de vis boven een hete bbq in ongeveer 6 tot 8 minuten gaar. Zeker niet te lang grillen boven de bbq want dat komt de smaak van de zeewolf niet ten goed. Eet smakelijk van dit heerlijke bbq vis recept.