Ragout de poisson
het recept
Ragout de poisson
Tomatenblokjes
Zwarte olijven
Uien
Knoflook
Bleekselderij
Aardappelen
Laurierblad
Sinaasappelrasp
Sinaasappelsap
Zalm
Makreel
Garnalen
Peper/zout
Snijd de aardappelen in blokjes. Verhit de olie in een ruime, diepe pan en fruit de uien 5 min. op laag vuur. Voeg de knoflook en de bleekselderij toe en bak op middelhoog vuur 3 min. mee. Voeg de aardappel en de tomatenblokjes toe en breng zachtjes aan de kook.
Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Voeg het rasp, het sap en de laurierblaadjes toe en laat met de deksel op de pan 15 min. zachtjes stoven.
Snijd de zalm en de kabeljauw in grove stukken en voeg toe.
Voeg na 5 min. de gepelde garnalen, de makreel en de olijven toe. Breng eventueel op smaak met peper en zout.