Traybake met pasta,  groenten en rauwe ham

het recept


Ovenschotel met pasta, groenten en rauwe ham (4 pers.)

250 g Grand'Italia mini penne pasta

2 puntpaprika's

1 el milde olijfolie

400 g gesneden prei

690 g Grand'Italia Sugocasa Piccante in fles

15 g verse basilicum

100 g coburgerham

75 g geraspte kaas voor ovengratin

Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika's en snijd het vruchtvlees in halve ringen. Verhit de olie in een wok en roerbak de paprika en prei 2 min. Voeg de pastasaus toe aan de groenten en verwarm 1 min.

Snijd het basilicum fijn en meng samen met de pasta door de groentesaus. Schep alles in de ovenschaal. Snijd de ham in reepjes en verdeel erover. Bestrooi met de kaas en zet ca. 20 min. in de oven.