Bruchetta, tomaten-salsa, spicy chicken: catering criebels.
In de vakantie druk aan de slag geweest met een catering voor een verjaardag, een BBQ én een vijf-gangen diner. Nu al weer twee weken in het gareel, de vakantie zit er op. Dit weekend feest in eigen huis met twee verjaardagen. Geen kant-en-klare hapjes maar zelf aan de slag, dat ben ik aan mijn stand verplicht. Aan het begin van de week een keuze gemaakt en een (cooking)plan opgesteld. Gisteren de inkopen gedaan en s 'avonds al aan de slag. Vanmorgen verder gegaan en vanavond de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen van de diverse hapjes. Mooie selectie gemaakt tussen vlees, vis, groenten en brood. Morgen moet er nog wat afgewerkt worden want het is nu al te vroeg om deze hapjes op te maken. Wat heb ik gemaakt/ga ik morgen nog afmaken:
- Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus
- Pittige kipballetjes met honing-mosterdsaus
- Bruchetta met tomaten-basilicum salsa
- Komkommers gevuld met tonijnsalade
- Gevulde eieren met gerookte forel en dille
- Kroepoek met garnalen
- Mini muffins met Gran Pardano kaas en lente-ui
- Mini muffins met chorizo en zongedroogde tomaat.
Alles natuurlijk bereid met mooie en verse ingrediënten. Een aantal gerechten staan al op de website (www.kuiranto.nl/catering/), de rest verschijnt na morgen wanneer ik de gerechten afgemaakt én mooi op de foto gezet heb. Lekker gewerkt en een aantal dingen uit kunnen proberen voor volgende buffetten. Er staan diverse activiteiten in de planning de komende maanden waaronder een Gambiaanse kookworkshop die ik ga geven én een buffet (en misschien nog wel meer!)
Weer lekker aan de slag!!!