Knoflookchampignons Muscatel

het recept


250 gr witte champignons

3 tenen knoflook

Olijfolie

Peper en zout

100 ml Muscatel

3 takjes verse peterselie

Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in grove stukken. Snij de knoflook in kleine stukjes. Verhit de olie in een koekenpan en fruit eerst de knoflook een ½ min. Voeg de champignons toe en bak al omscheppend 4-5 min. Blus af en toe af met de Muscatel, totdat de 100 ml Muscatel verwerkt is.. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de peterselie fijn en voeg dit op het laatste moment toe aan de champignons. Erg lekker als bijgerecht (warm/lauwwarm) of over een vlees- of visgerecht.


Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Geavanceerde instellingen

Je kunt jouw cookievoorkeuren hier aanpassen. Schakel de volgende categorieën in of uit en sla de selectie op.