Kipsaté in sinaasappelhoning marinade

het recept

Kipsaté in sinaasappelhoning marinade

500 gram kipfilet

2 sinaasappels

2 teentjes knoflook (geperst)

2 eetlepels olie

2 eetlepels sesamolie

4 eetlepels vloeibare honing

2 eetlepels medium dry sherry

4 eetlepels Thaise vissaus

2 eetlepels lichte sojasaus

Sinaasappels schoonboenen en schil raspen. Vruchten uitpersen. In kom marinade kloppen van sinaasappelsap en -rasp, knoflook en alle vloeibare ingrediënten.

Kipfilet in blokjes snijden en in de marinade leggen en minimaal 1 uur marineren. Daarna kipfiletblokjes uit laten lekken en aan de saté stokjes rijgen..

Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Geavanceerde instellingen

Je kunt jouw cookievoorkeuren hier aanpassen. Schakel de volgende categorieën in of uit en sla de selectie op.