Kaas quiche

het recept


Kaas quiche (4 pers.)

6 plakjes bladerdeeg

2 eetlepels paneermeel

2 uien in ringen gesneden

150 gram geraspte Gran Pardano

100 gram Emmentaler

150 gram Camembert in blokjes

100 gram oude kaas

½ bos peterselie

4 eieren

160 milliliter room

160 ml crème fraîche

5 gram zout

peper uit de molen

Bekleed de quichevorm met de bladerdeeg. Bestrooi de bodem van de quichevorm met paneermeel. Snijd de uien in dunne ringen en bak ze goudbruin. Verdeel de gebakken uien over het paneermeel. Strooi vervolgens de gerapte kaas over de uien.

Klop de eieren los in een kom en voeg de room, peterselie en crème fraîche toe. Roer het mengsel goed door tot het glad is. Breng op smaak met zout en peper en giet het over de kaas. Bak de quiche 40 minuten in een voorverwarmde oven op 190 graden.