Kaas quiche
het recept

Kaas quiche (4 pers.)
6 plakjes bladerdeeg
2 eetlepels paneermeel
2 uien in ringen gesneden
150 gram geraspte Gran Pardano
100 gram Emmentaler
150 gram Camembert in blokjes
100 gram oude kaas
½ bos peterselie
4 eieren
160 milliliter room
160 ml crème fraîche
5 gram zout
peper uit de molen
Bekleed de quichevorm met de bladerdeeg. Bestrooi de bodem van de quichevorm met paneermeel. Snijd de uien in dunne ringen en bak ze goudbruin. Verdeel de gebakken uien over het paneermeel. Strooi vervolgens de gerapte kaas over de uien.
Klop de eieren los in een kom en voeg de room, peterselie en crème fraîche toe. Roer het mengsel goed door tot het glad is. Breng op smaak met zout en peper en giet het over de kaas. Bak de quiche 40 minuten in een voorverwarmde oven op 190 graden.