In wijn gestoofde kip

In wijn gestoofde kip (ca. 6 pers)

4 rode uien (gesnipperd)

50 g boter

1 schaaltje kipfilet in blokjes (ca. 600 g)

1 bakje gesneden kastanjechampignons (250 g)

200 ml rode wijn

1 pot vleesfond (a 380 ml)


In hapjespan ui in 50 g boter 2 min. zachtjes bakken. Kipblokjes bestrooien met zout en peper. Kip door ui scheppen en op hoog vuur 2 min. bakken. Champignons erdoor scheppen. Wijn en fond in pan schenken en op hoog vuur tot helft laten inkoken. Op smaak brengen met zout en peper. 

Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Geavanceerde instellingen

Je kunt jouw cookievoorkeuren hier aanpassen. Schakel de volgende categorieën in of uit en sla de selectie op.