Fish fantasy

het recept

Fish fantasy (ca. 8 pers.)

8 plakjes filodeeg

2 courgettes aan blokjes

1 winterwortel, geraspt

3 sjalotjes, gesnipperd

3 tenen knoflook, gesnipperd

1 rode peper, gesnipperd

200 ml witte wijn

400 gram pakje kabeljauwfilet

150 gram tonijn

100 gram roze garnalen

8 eieren

6 eetlepels melk

peper en zout

bieslook


Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C.

In braadpan boter verhitten en de ui, knoflook en rode peper kort aanbakken. Daarna de courgette en wortel erbij en nog eens 5 minuten zachtjes bakken. Wijn en kabeljauw, tonijn en garnalen toevoegen, aan kook brengen en ca. 3 minuten stoven. Eieren loskloppen met melk, zout en peper. Voeg op het laatste moment de bieslook erbij. Taartvorm invetten en bekleden met filodeeg. Courgette-vismengsel en garnalen over bodem verdelen. Eieren erover schenken. Taart in midden van oven in ca. 35 minuten gaar bakken. Lekker met komkommersalade.