Fish fantasy

het recept

Fish fantasy (ca. 8 pers.)

8 plakjes filodeeg

2 courgettes aan blokjes

1 winterwortel, geraspt

3 sjalotjes, gesnipperd

3 tenen knoflook, gesnipperd

1 rode peper, gesnipperd

200 ml witte wijn

400 gram pakje kabeljauwfilet

150 gram tonijn

100 gram roze garnalen

8 eieren

6 eetlepels melk

peper en zout

bieslook


Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C.

In braadpan boter verhitten en de ui, knoflook en rode peper kort aanbakken. Daarna de courgette en wortel erbij en nog eens 5 minuten zachtjes bakken. Wijn en kabeljauw, tonijn en garnalen toevoegen, aan kook brengen en ca. 3 minuten stoven. Eieren loskloppen met melk, zout en peper. Voeg op het laatste moment de bieslook erbij. Taartvorm invetten en bekleden met filodeeg. Courgette-vismengsel en garnalen over bodem verdelen. Eieren erover schenken. Taart in midden van oven in ca. 35 minuten gaar bakken. Lekker met komkommersalade.

Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Geavanceerde instellingen

Je kunt jouw cookievoorkeuren hier aanpassen. Schakel de volgende categorieën in of uit en sla de selectie op.