Chutney van munt en koriander

het recept

Chutney van koriander en munt (4 pers.)

Ingrediënten chutney

15 gram muntblad

15 gram korianderblad

½ groene peper, fijngesneden

½ tl zout

1½ tl suiker

1 el tamarinde puree

3 el Griekse yoghurt

Bereiding

Wrijf de munt- en korianderblaadjes met de groene peper, zout en de suiker tot een fijne pasta in de vijzel. Voeg de tamarinde puree en de Griekse yoghurt toe. Breng op smaak met een beetje extra zout

Serveer bijvoorbeeld op gebakken takhari


(inspired by the Spicy Chef - Soenil Bahadoer)

Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Geavanceerde instellingen

Je kunt jouw cookievoorkeuren hier aanpassen. Schakel de volgende categorieën in of uit en sla de selectie op.