Chimichurri

het recept

Chimichurri

2 rode pepers

30 gram platte peterselie

5 tenen knoflook

1 theelepel gedroogde oregano

1 eetlepel zeezout

½ zwarte peper

200 milliliter olijfolie

2 eetlepels rode wijnazijn

Snij de rode pepers in kleine blokjes. Hak de peterselie grof. Hak de knoflooktenen fijn. Maal de zwarte peper grof en mal het zeezout fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar in een bak. Laat alles goed intrekken, zo'n 10 minuten. Wanneer je de chimichurri in een luchtdichte bak bewaard op een koele plek dan is deze zo'n 2 weken houdbaar

Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Geavanceerde instellingen

Je kunt jouw cookievoorkeuren hier aanpassen. Schakel de volgende categorieën in of uit en sla de selectie op.