Beef in red curry
het recept
![](https://2634d31201.clvaw-cdnwnd.com/f1908e8e79546673920dc4b27c14b6a7/200008674-a50b1a50b3/20220526_124204.jpg?ph=2634d31201)
Beef in red curry
700 gram (kogel)biefstuk
Kokosmelk of klappermelk
rode curry pasta
ketjap manis
vissaus
bruine suiker
chilivlokken
gemberpoeder
limoensap
Snijd de biefstuk aan stukjes van ca. 2 centimeter. Doe 200 milliliter kokosmelk, 2 eetlepels curry pasta, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel vissaus, 1 eetlepel bruine suiker, 1 theelepel chilivlokken en 1 theelepel gemberpoeder in een grote kom en meng dit goed. Voeg nog wat limoensap toe. Doe de biefstukblokjes er bij en laat dit minimaal 6 uur marineren in de koelkast. Rijg daarna de stukjes biefstuk aan de spiesen.